Trap bekleden kosten en prijzen

De kosten voor het stofferen van een trap is afhankelijk van de kwaliteit van de tapijt, aantal treden van de trap en type van de trap ( open of dicht ) en uiteindelijk de hoeveelheid benodigde vloerbedekking.

Voor meer informatie over de kwaliteit van de vloerbedekking en de prijzen neem gerust contant met ons op.

Trap bekleden € 395,00 incl. frisé tapijt en lijm. (dichte trap 13 treden)

Wilt u een sterk frisé kwaliteit hoogpolig tapijt op uw trap? Dit tapijt is geschikt voor trappen en normaal woongebruik, Een goede kwaliteit vloerbedekking leverbaar is antraciet kleur voor uw trap met een mooie uitstraling. Wij stofferen dichte trap 13 treden zonder zijkanten incl. tapijt, zeer sterke kwaliteit nu voor € 395,00.


Advies ondertapijt op trap

Rubber ondertapijt voor trappenEen Rubber ondertapijt reduceert het loopgeluid en zorgt voor meer comfort. Het verlengt de levensduur van het tapijt op de trap en zorgt voor minder snel slijtage van het tapijt. Voor de garantie van het tapijt op de trap adviseren wij om een ondertapijt op de trap te leggen.


Showroom bezoeken voor trap bekleden aanbiedingen

tapijt winkel voor trap bekleden RotterdamWilt u uw trap laten bekleden maar u weet niet wat de kosten en mogelijkheden zijn? Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, wijst ART Woninginrichting u graag de weg in het complete assortiment aan trapbekleding in verschillende stijlen en prijsklassen. Van bouclé, frisé en hoogpolige tot anti-allergie tapijten.

Bezoek onze winkel in Bergschenhoek om verschillende kwaliteiten tapijten te bekijken en vergelijken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor trap stofferen