PVC traprenovatie

Trap renovatie PVC- Trap stofferen PVC- aanbiedingen en prijzen

Als u gaat verhuizen of wilt u uw interieur veranderen, denkt u waarschijnlijk aan het bekleden van uw trap met pvc stoken. Wilt u uw trap laten bekleden met pvc maar u weet niet wat de kosten en mogelijkheden zijn? Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, wijzen wij u graag de weg in het complete assortiment aan traprenovatie met verschillende kwaliteiten pvc stoken.

Wij bekleden ook de trappen van de woningen en kantoren met pvc stroken. De trappen worden afgewerkt met een profiel speciaal voor pvc. Onze ervaren trap stoffeerders zorgen voor een perfect eindresultaat.

De prijs voor het bekleden van een trap met pvc is afhankelijk van de kwaliteit/merk van de pvc vloeren, soort trap (dichte trap of open trap), aantal treden van de trap en afwerkprofielen.

Er wordt tegenwoordig gekozen voor pvc op de trappen. PVC op de trap is hygiënisch, comfortabel en makkelijk in onderhoud! Een sterk product waar onbekommerd op kan worden geleefd, vele jaren lang.

Voordelig Traprenovatie met pvc vanaf € 1095,- incl. materiaal en montage.

De prijs geldt voor een dichte trap t/m 13 treden

Wilt u uw trap laten bekleden? Het is mogelijk vanaf €1095,- inclusief pvc in diverse kleuren, lijm en montage. De pvc stroken zijn geschikt voor trappen die in iedere woon- en werkomgeving gebruikt kan worden.

Wilt u weten wat uw dichte trap of open trap kost om met pvc stroken bekleden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat u inspireren

Traprenovatie met pvc storken en afgewerkt met profielen
traprenovatie pvc stroken
Wandje bekleden pvc storken en afgewerkt met profielen