Trap renovatie PVC- Trap stofferen PVC- aanbiedingen en prijzen

Als u gaat verhuizen of wilt u uw interieur veranderen, denkt u waarschijnlijk aan het bekleden van uw trap met pvc stoken. Wilt u uw trap laten bekleden met pvc maar u weet niet wat de kosten en mogelijkheden zijn? Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, wijzen wij u graag de weg in het complete assortiment aan traprenovatie met verschillende kwaliteiten pvc stoken.

Wij bekleden ook de trappen van de woningen en kantoren met pvc stroken. De trappen worden afgewerkt met een profiel speciaal voor pvc. Onze ervaren trap stoffeerders zorgen voor een perfect eindresultaat.

De prijs voor het bekleden van een trap met pvc is afhankelijk van de kwaliteit/merk van de pvc vloeren, soort trap (dichte trap of open trap), aantal treden van de trap en afwerkprofielen.

Er wordt tegenwoordig gekozen voor pvc op de trappen. PVC op de trap is hygiënisch, comfortabel en makkelijk in onderhoud! Een sterk product waar onbekommerd op kan worden geleefd, vele jaren lang.


Actie 1 – Voordelig Traprenovatie met pvc vanaf € 114,95 per trede incl. materiaal en montage.

Wilt u uw trap laten bekleden? Het is mogelijk vanaf €114,95 per trede inclusief pvc in diverse kleuren, lijm en montage. De pvc stroken zijn geschikt voor trappen die in iedere woon- en werkomgeving gebruikt kan worden. U kunt de trapprofielen kiezen uit aluminium, rvs en zwart. De stootborden zijn leverbaar in de kleur van de treden of RAL9010. Kies uit de verschillende mogelijkheden en laat u inspireren!

Wilt u weten wat uw dichte trap of open trap kost om met pvc stroken bekleden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.


Actie 2 – Voordelig Traprenovatie met pvc vanaf € 124,95 per trede incl. materiaal en montage.

De trap is altijd een belangrijk onderdeel van uw interieur. Toch krijgt de trap vaak niet voldoende aandacht en is versleten of past niet meer bij uw woonstijl. Met onze traprenovatie setjes geeft u uw trap de uitstraling die het verdient, en maakt u van elke traptrede weer een genot om naar te kijken! 

onze vakspecialisten toveren uw trap binnen één dag om tot blikvanger in uw interieur, zonder onnodig hak- en breekwerk. U kunt de trapprofielen kiezen uit aluminium, rvs en zwart. De stootborden zijn leverbaar in de kleur van de treden of RAL9010. Kies uit de verschillende mogelijkheden en laat u inspireren!

Inmiddels niet meer weg te denken uit ons assortiment traprenovatie: pvc betonlook. Een unieke aanvulling in vele interieurs en woonstijlen, waaronder een industriële woonstijl of een modern, strak interieur. De diepe betonlook kleur en de witte stootborden creëren een uniek contrast tussen licht en donker. Dit contrast wordt daarnaast prachtig versterkt door de afwerking van de treden met onze aluminium zwarte antislip profielen.

Het mooie is dat het betonlook pvc naadloos aansluit op onze huidige collectie pvc-vloeren. Zo kunt u uw traprenovatie en uw huidige of gewenste vloer prachtig op elkaar afstemmen. Naast diverse betonlook kleuren is onze pvc traprenovatie ook verkrijgbaar in diverse houtdecors. Bekijk hier onze gehele collectie pvc traprenovatie!

Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat u inspireren

 

Traprenovatie met pvc storken en afgewerkt met profielen
traprenovatie pvc stroken
Wandje bekleden pvc storken en afgewerkt met profielen